Inspecties en audits

Kijkje in de keuken

Weten hoe het gesteld is met de persoonlijke hygiëne, werkmethodieken, ongediertebestrijding, schoonmaak of ontwerp en inrichting van een bedrijfsruimte binnen je organisatie? Onze inspecteurs weten precies waar ze op moeten letten en kunnen je na afloop van hun inspectie of audit vertellen of je aan de norm voldoet of wat je nog moet doen om aan alle eisen te voldoen. Geen geheimzinnige taferelen, maar een kort en bondig verslag waar je direct mee aan de slag kunt.

Kroonenburg heeft sinds 2012 het door de NVWA goedgekeurde zelfcontrolesysteem 'Goed&Groen'. Hier kun je als klant aan deelnemen. Meer informatie vind je op de website van de NVWA.

  • Realtime informatie
    zonder grenzen

    Voor een bekende fastfoodketen uit de VS voert Kroonenburg tweemaal per jaar een zeer specifieke audit uit in Nederland. Dit gebeurt in samenwerking met NSF International, wereldwijd actief op het gebied van testing, auditing en certificering. De resultaten worden realtime gedeeld op concernniveau. Zo is alle sturingsinformatie online beschikbaar, waar ook ter wereld.

Formulebeheer

Iedereen gelijk?

Een formule bedenken is moeilijk. Maar een formule in stand houden en de uniformiteit ervan bewaken is nog lastiger. Wij brengen met behulp van een aantal vastgestelde meetpunten de beheersing van een formule in kaart. Zo weet onze klant welke kant hij de eigen medewerkers of franchisenemers op moet sturen. Want je wilt toch dat iedereen op een gelijke manier werkt.

Beleidsondersteuning

Een extra paar handjes

Het ontwikkelen, uitvoeren en handhaven van een kwaliteitszorgsysteem vraagt veel kennis, tijd en energie van een organisatie. En dan kun je soms wel een extra paar handjes gebruiken. Onze auditoren kunnen een belangrijke bijdrage leveren en helpen je de puntjes op de 'i' te zetten, zodat je de naderende audits met een gerust hart tegemoet kunt zien.

Q-Biz

Altijd op de hoogte

Weten hoe het er voor staat. Op elke plek. In alle omstandigheden. Q-Biz is een online portaal voor managementinformatie op basis van inspectieresultaten. 24 uur per dag 365 dagen per jaar een relevant overzicht in de palm van je hand. Met een inrichting die verre van standaard is, als dat nodig is tenminste. Met Q-Biz stuurt u op actuele resultaten, van hygiëne inspecties tot uw eigen, unieke meetpunten. Simpel, overzichtelijk en actueel. Zicht op de zaak. Wanneer het u uitkomt.