Training

Geen losse flodders

Even een workshopje doen? Bereid je dan maar vast voor op een paar extraatjes. Want wij komen niet langs om twee uur lang enkel kennis naar binnen te gieten. Onze trainers zijn de besten als het gaat om het aan het werk zetten van de deelnemers: voor, tijdens en na afloop van een training. Daar worden de cursisten beter van. En de organisatie dus ook.

Wij geven basis- en opfristrainingen op het gebied van: kwaliteitszorg, HACCP, interne auditvaardigheden, klachtenmanagement, kwaliteit en voedselveiligheid en wet & etiket. Deze thema’s werken wij uit in een opleidingstraject op maat.

Nieuw

In samenwerking met RQA Group (UK) bieden wij cursussen en advies aan op het gebied van recallmanagement, recallplan beoordelingen, recall simulatie, crisismanagement en business continuity.

Bekijk hier wat onze opdrachtgevers over ons zeggen.
  • De wereld verandert.

    Kroonenburg ontwikkelt in co-design met opdrachtgevers een nieuwe standaard in e-learning. Met minder tekst, heldere instructies en op maat van elke gebruiker. En dat terwijl u zelf het overzicht houdt. Voor elke organisatie wordt een uniek beheersysteem ingericht, opdat u zelf op elk moment van de dag de stand van zaken kunt zien. Wij de content, u de regie.

E-learning

Omdat het werkt

E-learning ingewikkeld, saai of duur? Niet bij ons. Wij zetten onze e-learningmodules graag in bij onze opleidingstrajecten omdat ze een goede en succesvolle aanvulling zijn op het leren ‘in het klaslokaal’. En omdat we snappen dat onze cursisten het al druk genoeg hebben, zorgen we ervoor dat de modules snel en makkelijk te volgen zijn en inhoudelijk genoeg uitdaging bieden. Leren wanneer en waar je wilt. Dat werkt.

Spel

Wij houden wel van een spelletje

Wij vinden dat leren ook leuk mag zijn. We nemen onze trainingen heel serieus, maar bereiken veel meer als we niet te serieus zijn in de manier waarop we onze kennis overbrengen. Het past ook helemaal niet bij ons en onze trainers om alleen maar ingewikkelde en theoretische kennis via honderd sheets te zenden naar een groep. En trouwens, we zijn ook nog geen cursist tegengekomen die daar blij van werd. Bij onze trainingen staat ‘leren door te doen’ centraal. En daarbij maken we gebruik van diverse spellen en verrassende oefeningen. Je snapt het beter en het blijft langer hangen. Actie dus! Bij ons kun je niet achterover hangen.